Can I wear a camera, microphone or other device while I race?
Rule- USA
- NFHS
- High school
- Grades 9-12 (ages 14-18)
- NFHS rules
- Swimming and diving
- 2026-27 season
- Swimmers
Not one that records or transmits audio or video. From 2026-27, NFHS Rules 3-5-1 and 3-5-2 state that no competitor shall wear any audio (microphone) or video (camera) device during a race or dive.
Added 21 Oct 2026