What has to be entered on PlayHQ, and by when?
Rule- Perth and Peel, WA
- WA Cricket
- MJCC Stage 2
- Year 6-7 Boys
- Year 8-9 Girls
- PlayHQ
- 2026/27
- Scorers
General Rules 2.4 and 2.5:
- PlayHQ is used for registrations, team lists and scoring.
- Each player must be on the PlayHQ team list the day before play. Names can be added or removed up to the start of the match if players become available or unavailable.
- The team list must be available to the match officials before the fixtured start time.
- Enter team scores (runs and wickets), extras by type conceded in each innings, and each player's individual statistics, including balls faced. This applies even when scores are added manually.
- Scores must be complete in PlayHQ no later than 72 hours after play finishes.
- Registered coaches on PlayHQ get an email after each game with a link to the match report. Rule breaches and behaviour incidents are noted in the match report.
Added 22 Oct 2026