Who is eligible to play USTA League?
Rule- USA
- USTA League
- Adult Division
- 18 and over
- NTRP
- 2026 rules
- Players
To play, you must (Reg. 1.04E):
- Be 18 or older, or turn 18 during the calendar year in which you play your first local league match. For older age groups, you must reach the minimum age before or during the calendar year you register and play your first match.
- Be a current USTA member in good standing through the local season and each championship stage you reach. You may only have one USTA membership account.
- Live within the boundaries of a USTA section, or take part through a Direct Member Club or Organization.
- Have a valid NTRP rating, or self-rate, and play at your rating level or higher.
- Not appear on the USTA Safe Play Disciplinary List (Reg. 1.02F).
By playing, you agree to follow the USTA League Regulations and Friend at Court, including The Code.
Updated 21 Oct 2026