How does rally scoring work if our group uses it?
Rule- USA
- USA Pickleball
- Recreational play
- League play
- All ages
- Doubles and singles
- 2026 rules
- Players
Rally scoring is a provisional option in the rulebook (Rule 14.A). When it's used:
- A point is scored on every rally, by whichever side wins it.
- The score is called as two numbers: server's score, then receiver's score.
- In doubles, only one player serves before a side out. When the serving team loses a rally, the serve goes straight to the opponents.
- After each side out, the player correctly positioned on the right side, according to the team's score, serves first.
All other standard rules still apply.
Added 21 Oct 2026