When does the run rule end a game early?
Rule- USA
- Little League Baseball
- Major Division
- League age 9-12
- 12 and under
- Regular season
- 2026 rules
- Managers
Under Rule 4.10(e), the game ends when one team leads by:
- 15 or more runs after three innings (two and a half if the home team is ahead), or
- 10 or more runs after four innings (three and a half if the home team is ahead).
A game ended by a run rule is a regulation game. Your league can also adopt an 8-run rule for the regular season, which applies after five innings, or choose not to use run rules at all.
Added 21 Oct 2026