Can we use tablets, phones or video on the bench?
Rule- USA
- NFHS
- Middle school
- Grades 6-8 (ages 11-14)
- NFHS rules
- 2026-27 season
- Coaches
Yes, within limits (Rule 1-19, updated 2024-25):
- Electronic devices may be used during the game only for contest-related functions: recording and tracking stats, reviewing or diagramming plays, and similar uses.
- Video may be used during the game or at intermissions for coaching purposes.
- Voice or video recording devices worn during the contest are prohibited.
Updated 21 Oct 2026