Can a player pitch in two games on the same day?
Rule- Australia
- Baseball Australia
- Little League
- Pitching rules
- Tournaments
- Ages 9-16
- Junior baseball
- 2026
- Coaches
It depends on the division:
- Little League and Intermediate League: a player cannot pitch in two games in a day.
- Junior League: a player who pitches 30 pitches or fewer in a game may pitch in a second game on the same day. The exception is League Age 12 players in Junior League, who cannot pitch in two games in a day.
- Senior League: a player who pitches 30 pitches or fewer in a game may pitch in a second game on the same day.
Source: Baseball Australia Little League Tournaments Manual 2026 (Tournament Rule 4.f).
Added 24 Oct 2026