Can a pitcher who has been taken off the mound come back to pitch later in the game?
Rule- Australia
- Baseball Australia
- Little League
- Pitching rules
- Tournaments
- Ages 9-16
- Junior baseball
- 2026
- Coaches
- Little League: no. Once removed from the mound, a pitcher may not return as a pitcher.
- Intermediate League and Junior League: a pitcher removed from the mound but who stays in the game at another position may return to pitch later in the same game, but only once per game.
The manual gives no equivalent return-to-pitch rule for Senior League in this section.
Source: Baseball Australia Little League Tournaments Manual 2026 (Tournament Rule 4.c).
Added 24 Oct 2026