How many charged conferences does each team get?
Rule- USA
- NFHS
- High school softball
- High school (grades 9-12)
- Fastpitch
- NFHS rules
- 2027 season
- Umpires
Under Rules 3-6-1 and 3-6-2:
| Team | Charged conferences allowed |
|---|---|
| Offense | One per inning, between a team representative and the batter, a runner or another team member. Don't permit a second in the same inning. |
| Defense | Three in a seven-inning game between a coach or other team representative from the dugout and any defensive players. In extra innings, one per inning. |
Added 21 Oct 2026