Manitoba: can a team manager go on the ice or sit on the bench?
Rule- Manitoba only
- Canada
- Ringette Canada
- Ringette
- Team management
- Manitoba
- 2026-27
- Team managers
Under Ringette Manitoba's Team Staff Policy, managers must be a certified member of the team staff as stipulated by Ringette Canada and Ringette Manitoba. Managers are not permitted on the ice at any division, and are not permitted on the bench at any level or division above U12.
Source: Ringette Manitoba Team Staff Policy, https://ringettemanitoba.ca/wp-content/uploads/2025/11/Team-Staff-policy.pdf (section 3.2).
Added 25 Oct 2026