Does every ringette team need a certified manager?
Rule- Canada
- Ringette Canada
- Ringette
- Team management
- Manitoba
- 2026-27
- Team managers
Yes. Ringette Canada requires that every team have a certified Team Manager. The Manager Certification Policy applies to all ringette team managers and potential team managers in Canada, and its implementation is the responsibility of the Ringette Canada Technical Director.
Source: Ringette Canada Manager Certification Policy (last reviewed June 2019), sections 1 to 3, https://www.ringette.ca/wp-content/uploads/policies/Manager-Certification-Policy.pdf.
Updated 25 Oct 2026