What happens if I attend college or try out for a college team and then return to high school?
Rule- Ontario
- OFSAA
- High school sport
- Grades 9-12
- 2026-27
- Student-athletes
- Eligibility
- Transfers
You become ineligible for OFSAA competition in all sports for the rest of your high school career if you:
- registered at a post-secondary institution and attended one full term or semester, or
- practised or played, or attended a try-out, with an intercollegiate team at a post-secondary institution,
and then returned to any high school.
Source: OFSAA Regulations (September 2026), Regulation E, Section 4(f).
Added 25 Oct 2026