Can I play for more than one team in the same sport, or move off a prep or elite team?
Rule- Ontario
- OFSAA
- High school sport
- Grades 9-12
- 2026-27
- Student-athletes
- Eligibility
- Transfers
- A student may only play on one team in the same sport (team or individual) at the OFSAA level during a school year.
- If you play on a school prep/elite team and are then no longer on that team but stay at the school, you are ineligible for the bona fide school team for the current school year and the following school year. A school prep/elite team is a team that represents the school in competition and/or is under the oversight of the school administration.
- Transfer Policy: no student may participate in the same sport for more than one school in the same league or municipality in the same school year, unless the Transfers Committee rules the student eligible under section (a) of the Transfer Policy. "Participate" includes exhibition games and invitational tournaments, not just league play.
Source: OFSAA Regulations (September 2026), Regulation E, Section 4(a)(x) and 4(b); OFSAA Transfer Policy at September 2026.
Added 25 Oct 2026