Can I keep the official book and pitch count in an app?
Rule- USA
- Little League Baseball
- Major Division
- League age 9-12
- 12 and under
- Regular season
- 2026 rules
- Scorekeepers
Yes, if your league allows it. Scorebooks and pitch counts can be kept on paper or electronically. Little League names GameChanger as its official scorekeeping, pitch count and stats technology partner.
Managers and coaches may use a scorekeeping, pitch-counting or rulebook app on a device in the dugout, as long as the device isn't used to receive messages of any kind (Rule 3.17 note).
Whatever you use, compare pitch totals with the other team's counter regularly so any difference is settled during the game, not after it.
Added 21 Oct 2026