Can I wear a play card, a camera or a mic?
Rule- USA
- NFHS
- High school
- Grades 9-12 (ages 14-18)
- Varsity
- 11-player football
- NFHS rules
- 2026 rules
- Players
- Play cards: yes. New for 2026 (Rule 1-5-3c(9)), you can wear a play card on your belt as well as on your forearm or wrist.
- Cameras and microphones: no. Since 2025, any video or audio device worn by a player during a game is illegal equipment (Rule 1-5-3c(3)).
- In-helmet communication is illegal. Coaches may signal plays with fixed, non-audio electronic signs on the sideline.
Added 21 Oct 2026