Can I register on both a female team and a non-female (boys or mixed) team?
Rule- Canada
- Hockey Canada
- Female hockey
- U7 to Senior Female
- 2026-27
- Players
- Playing Rules 2026-28
That is decided by your provincial or territorial Member of Hockey Canada. Regulation D.7 gives Members the discretion to create regulations for registering players in divisions and categories beyond the standard ones, including whether a player can be registered on teams in both Female Divisions and non-Female Divisions.
Hockey Canada's By-laws do not set a single national rule on this. Hockey Canada's Regulations also note that dual registration of Hockey Canada Accredited School players is permissible only in Ontario, for female hockey teams only, based on existing programming and subject to the guidelines in Regulation I.9.
Source: Hockey Canada By-laws, Regulations and Policies 2026-27, Regulation D.7 and Regulation I.9.
Added 25 Oct 2026