Can U14 teams use a libero?
Rule- Canada
- Volleyball Canada
- Club volleyball
- U14
- 2026-27
- Parents
No. The Volleyball Canada 2026-27 rulebook (rule 19.1.1) says teams competing in the 14U and 15U age classifications are not permitted to use a libero in competition. Liberos (specialist defensive players in a contrasting uniform) are allowed from 16U: one per set at 16U and 17U, and up to two per set at 18U.
Added 25 Oct 2026