Can my child row for their school and their club at the same regatta?
Rule- Australia
- Rowing Australia
- Junior and school rowing
- Under 17-Under 21
- Rules of Racing
- 2026
- Parents
No. A competitor may not race for more than one club, institute or school at the same regatta. A competitor may, however, represent their state as well as their club and their school (or university, where they are representing it in a University Event) at a regatta.
Events for Under 17, Under 19, Under 21 and School rowers are open only to rowers who meet the requirements of that category. Entries also need an approved waiver form from each competitor and coach, received by Rowing Australia before racing starts.
Source: Rowing Australia Rules of Racing (2025 Edition, updated January 2026), Rules 18.3, 18.5 and 18.7.
Added 24 Oct 2026