Are there prizes or prize money at junior tournaments?
Rule- Great Britain
- LTA
- LTA Competition Regulations
- LTA Youth
- 8 and under
- 9 and under
- 10 and under
- Red, orange and green ball
- 2026
- Parents
Under Regulation 31 of the LTA Competition Regulations 2026:
- No prize money is allowed at any junior event.
- No single prize at a junior event can be worth more than £300.
- Prizes are given out as announced in the competition fact sheet.
- A player who is defaulted from a competition forfeits any prizes from it.
Separately, the LTA runs LTA Youth Compete Rewards, a participation scheme for 8U to 10U players that recognises their progress through competing.
Updated 21 Oct 2026