Will every player get on the field in a Little League tournament game?
Rule- Australia
- Baseball Australia
- Little League
- Ages 9-16
- Junior baseball
- 2026
- Parents
In Little League, Intermediate and Junior League tournament games, all teams must use continuous batting, so every player present at the start of the game appears in the batting order and bats in their spot. In Australia, every player in the line-up must also complete 3 consecutive defensive outs in every game, including games shortened by the run rule, bad weather or light.
Source: Baseball Australia Little League Tournaments Manual 2026 (Tournament Rule 9, with the Australian variation).
Added 24 Oct 2026