Can players wear cameras or microphones, or receive electronic signals?
Rule- USA
- NFHS
- High school
- Grades 9-12 (ages 14-18)
- Varsity
- 11-player football
- NFHS rules
- 2026 rules
- Officials
Player-worn devices (Rule 1-5-3c(3)): any video (camera) or audio (microphone) device worn by a player during the game is illegal equipment.
Electronic signs (Rule 1-5-3c(2)): fixed, non-audio electronic signs that display play signals may be used to communicate from the sideline. Scrolling graphics, video footage and connected audio are illegal, in-helmet communication remains illegal, and players between the numbers still can't watch video.
Play cards (Rule 1-5-3c(9), new for 2026): may be worn on the forearm/wrist or on the belt.
Added 21 Oct 2026