Can our team film matches and post video?
Rule- USA
- USA Volleyball
- Club volleyball
- 16 and under
- Juniors
- 2025-27 rules
- Coaches
Under USAV Rule 20.3 (new in the 2025-27 rules):
- Athletes, coaches and team members on the bench may record audio and video for team use.
- Recordings must not be used to intimidate, demoralize or bully other teams, officials, the work team, support staff or spectators.
- Teams may not record a conversation with a referee or the work team.
- Players on the court may not wear microphones. If one is found, the match is stopped, the player removes it, and the team gets a delay warning for unauthorized equipment.
- Teams may not post audio or video publicly (including on social media) to make fun of, criticize or mock the officials, the work team, the opponent or the tournament. USA Volleyball sets the penalties, and misuse is reviewed under its Code of Conduct.
Added 21 Oct 2026