Can I officiate at a meet where my own athletes are competing?
Rule- South Africa
- Athletics South Africa
- ASA Rules 2024 onwards
- World Athletics rules
- Youth athletics
- U16-U20
- 2026/27
- Coaches
Not in their events. Under ASA Rule 15.6, an individual may not work as a technical official at an event if they're involved as a coach for one of the participants. You must recuse yourself, or the meeting manager will remove you from that duty.
Added 22 Oct 2026